Abramskade 4

9601 KM Hoogezand.

Stuur ons een mail

info@mhbtechniek.nl

Openingstijden

Ma-Vrijdag: 9.00 Tot 18.00

Camera beveiliging

Overzicht specifieke situatie, preventief, zien wat er zich afspeelt, achteraf nakijken van gebeurtenissen, veiligheid klanten en medewerkers …

Waarom camera beveiliging?

De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Helaas wordt het bruter en harder. Overvallen nemen nog steeds toe en u ziet daarnaast ook een verschuiving. In eerste instantie waren het de juweliers, tankstations en sigarenzaken die vaak werden overvallen maar u ziet nu ook de tendens dat het doorslaat naar “minder” aantrekkelijke doelwitten. Zelfs het aantal woningovervallen is toegenomen.

Met camerabeveiliging houdt u natuurlijk niet letterlijk de crimineel/vandaal uit huis. Wel wordt er een barrière gelegd die de overweging geeft om het niet te doen omdat inbrekers weten dat ze door de camera’s gezien kunnen worden. Dus het kan een preventieve werking hebben en voorkomt een hoop ellende. Ook kunnen na een incident de beelden worden gezien om zodoende de situatie alsnog te kunnen bekijken.

Camera’s worden ook ingezet vanuit een controlesituatie. Indien een bedrijf, winkel of woonhuis een overzicht wil hebben van wat er zich afspeelt in bepaalde gebieden dan kan camerabeveiliging de oplossing zijn.  Op een beeldscherm of vanuit de mobiele telefoon kan er live waargenomen worden wat er zich afspeelt in het bereik van de camera’s.

Zo kan een bedrijf met meerdere vestigingen vanuit 1 centrale plek een totaal overzicht krijgen van alle gebeurtenissen die zich binnen de camera’s die op de verschillende locaties zijn geplaatst plaatsvinden.

Kortom, er kan heel veel op het gebied van camerabeveiliging. Voor zowel particulier als bedrijf.

Rol van MHB Techniek Beveiliging  om u te kunnen helpen

In een gesprek met u zal er eerst worden gevraagd wat uw specifieke wensen, kansen en problematieken zijn. Van daaruit wordt er naar een oplossing gekeken voor uw situatie. Belangrijk is waar de camera’s geplaatst zullen worden, maar nog belangrijker is wat de camera moet “zien”. Uiteindelijk is dat waar het u om gaat. Onze Garant adviseur kan u daarin adviseren om gezamenlijk de beste oplossing voor u te verkrijgen. Dit alles gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen.

Installatie van het systeem

Na het verstrekken van de opdracht zullen de werkzaamheden worden ingepland. Het systeem zal in huis worden geïnstalleerd door een vakkundige medewerker. Ook tijdens de werkzaamheden zal er een goede afstemming met u worden gehouden.

Ook hier geldt dat wij ‘Standaard Maatwerk’ leveren!!

 

Voor een Gratis offerte of meer informatie Neem contact met ons via onderstaande contact formulier