Abramskade 4

9601 KM Hoogezand.

Stuur ons een mail

info@mhbtechniek.nl

Openingstijden

Ma-Vrijdag: 9.00 Tot 18.00

Elektra

Een nieuw stopcontact of een nieuwe meterkast hoeft niet zo veel te kosten. Je ziet de beste tips en adviezen voor betaalbare goede nieuwe elektra.

Veel huiseigenaren willen meestal een wat uitgebreidere en veiligere elektra-installatie. Dat is niet alleen goed voor het huis nog meer naar je wensen te maken

Vervangen van elektra

Is uw elektrischiteit in uw oude jaren 30 woning verouderd en is het veiliger uw elektra te laten vervangen? Dan kunnen wij vanaf de groepenkast tot aan de lichtpunten in uw huis uw elektra draden opnieuw trekken en aansluiten.

Ook is het misschien wel verstandig om te denken aan een nieuwe groepenkast met de juiste groep verdelingen zodat uw groepen er niet steeds uitslaan.

Hieronder geven wij u een overzicht van de elektra werkzaamheden die onze elektriciens regelmatig in zowel een nieuwbouwwoning of bestaande woning verrichten:

  • Elektra vervangen,
  • Vernieuwen van bedrading
  • Groepenkasten aanleggen
  • Aardpen laten slaan
  • Aardlek automaten plaatsen
  • Stoppenkast vervangen

Bespaar 40% op het aanleggen van elektriciteit

Wil je elektriciteit laten aanleggen en zeker weten dat je niet te veel betaalt? Vergelijk dan altijd de prijzen voordat je een specialist inhuurt. Wij helpen je graag op weg. Vraag bij ons in één klap gratis en vrijblijvend offertes aan. Binnen 48 uur heb je de gratis offertes in huis. bespaar je tot wel 40% op de kosten.