Abramskade 4

9601 KM Hoogezand.

Stuur ons een mail

info@mhbtechniek.nl

Openingstijden

Ma-Vrijdag: 9.00 Tot 18.00

MHB Techniek I.C.T

 

 

 

 

 

MHB Techniek heeft veel ervaring met het leveren van verschillende ICT-oplossingen aan het MKB in heel Nederland. Al bijna 10 jaar leveren wij betrouwbare Wi-Fi oplossingen, veilige en flexibele cloudoplossingen en beheren wij ICT-systemen. Wij staan naast u om mee te denken welke oplossing het beste bij uw situatie past en lopen voorop met advies over nieuwe ontwikkelingen. In deze tijd gaan de ontwikkelingen sneller dan ooit en wij vinden daarom dat u recht hebt op optimaal ICT-beheer en advies.

 

Wat kan MHB Techniek voor uw bedrijf kan betekenen?

Wij hebben in alle jaren dat wij ons werk doen veel bedrijven geholpen met uitdagingen op ICT-gebied. Wij kennen complexe situaties en zijn in staat hier passende oplossingen voor te bieden. Wij staan daarom voor u klaar, zodat u volledig ondersteund wordt op het gebied van ICT en u kan focussen op uw core business.

 

IT-beheer in Wedde

Wij houden continu in de gaten hoe uw ICT presteert en signaleren mogelijke issues op tijd, zodat u daar geen hinder van ondervindt. Als er updates nodig zijn, dan doen wij dit voor u, zonder dat u het doorhebt. Zo is uw ICT volledig up to date.

Wellicht wilt u dat wij ook fysieke ondersteuning bieden op uw werkplek. Wij komen graag bij u langs om uw medewerkers te woord te staan als er vragen zijn of ondersteuning te bieden waar nodig. Zakelijk

Ook onderdeel van onze managed services is dat wij u 24/7 ondersteunen in het geval van storing of andere problemen. We proberen dit uiteraard te voorkomen, maar het kan zijn dat u ons toch op een ongebruikelijke tijd nodig hebt en dan zijn wij altijd bereikbaar.

Op ICT gebied kunnen wij veel voor u betekenen , o.a. het bouwen van computersystemen, programmeren en het oplossen van problemen. M.H.B Techniek levert laptops, tablets, printers, servers en een breed scala aan randapparatuur. Inclusief professionele service.

Zakelijk internet en Wi-Fi

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van een betrouwbaar, veilig en stabiel netwerk. U zult begrijpen dat Wi-Fi een vorm van maatwerk is. Elke omgeving is namelijk anders. Zo vraagt Wi-Fi in warehouse bijvoorbeeld een heel andere aanpak en inrichting dan Wi-Fi op kantoor. Een kantoor met meerdere verdiepingen vraagt ook weer andere toepassingen dan een kantoor met één verdieping. Wij hebben ervaring met al deze aspecten en uitdagingen en helpen u graag verder