Abramskade 4

9601 KM Hoogezand.

Stuur ons een mail

info@mhbtechniek.nl

Openingstijden

Ma-Vrijdag: 9.00 Tot 18.00

Technische dienst

De technische dienst van MHB Techniek werkt met de volgende zekerheden:

1. Snelle ondersteuning. Medewerkers van MHB Techniek verlenen technische service op het gebied van  ICT,  Tv Systemen, Satelliet, Internet, Camera Systemen, Toegangsautomatisering (Kenteken herkenning systeem APNR ), Elektra, Zonnepanelen.

2. Professionele ondersteuning. Onze medewerkers worden regelmatig door onze leveranciers getraind op de laatste ontwikkelingen binnen het leveringspakket. Indien zaken te complex worden, zullen wij de hulp inroepen van professionals. Zo is er bijvoorbeeld eens per week een professionele technicus aanwezig, die in staat is vrijwel alles repareren. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat er binnen 8 kantooruren een professionele technicus bij uw bedrijf of organisatie komt.
3. Persoonlijk contact. Bij ons bent u geen nummer, maar een persoon. Iemand waarvoor wij graag een oplossing bieden, zodat u weer door kunt gaan met uw dagelijkse business.Bij de grotere afdruksystemen die wij verkopen, wordt meestal een onderhoudscontract afgesloten, zodat u altijd binnen een afzienbare tijd de specialist van de fabrikant/importeur kunt verwachten bij een technisch mankement. In de communicatie met uw service leverancier zijn wij desgewenst graag uw intermediair.
  • Voor meer informatie of probleem neem contact met ons op