Abramskade 4

9601 KM Hoogezand.

Stuur ons een mail

info@mhbtechniek.nl

Openingstijden

Ma-Vrijdag: 9.00 Tot 18.00

Hospitality TV

Stelt u zich eens voor: uw gasten komen hun kamer binnen, zetten hun tv aan en op het scherm verschijnt het laaste nieuws, de dagaanbieding in het restaurant, het weer en de tijd. Uiteraard bekijken uw hotelgasten alle tv-programma’s haarscherp via Hotel TV, want daar zijn televisies natuurlijk in de eerste plaats voor gemaakt.

Bij MHB Techniek zijn wij gespecialiseerd in producten en digitale diensten binnen de hospitality branche met als primair doel: gastvrijheid bieden via Hospitality TV in bijvoorbeeld uw hotel, vakantiepark of zorginstelling. De kwaliteit van onze TV’s voldoet aan alle verwachtingen van de kijker. Toch zijn deze Hospitality TV’s op de juiste manier beperkt; de instellingen van menu’s en het geluid kunnen door de gast niet gewijzigd worden. Wij installeren en onderhouden uw systemen zo, dat u altijd kunt rekenen op een optimale werking.

Elke omgeving is uniek en daarom creëren totaaloplossingen op maat die voldoen aan de specifieke wensen van de klant. Oplossingen waaronder hospitality televisie worden geïnstalleerd, content wordt opgemaakt en beheerd. Zo wordt een totaaloplossing geleverd, waarbij het hotel en haar gasten zorgeloos gebruik kunnen maken van de geboden diensten.

Voor het programmeren, de integratie en het onderhoud voor de TV server oplossingen van LG, Philips en Samsung, is MHB Techniek uw juiste partner.

• Wij verzorgen content en hotel informatiekanalen
• Wij installeren en onderhouden interne kabelnetwerken (voor tv- en internet ontvangst)
• Wij leveren, installeren en onderhouden tv’s en tv-systemen
• Wij ontwikkelen, installeren en onderhouden satellietsystemen (op maat)

Randassortiment

Ook voor een brede selectie van assortiment kunt u bij MHB Techniek terrecht. Denk hierbij aan universele afstandbedieningen (geschikt voor hospitlity tv’s), charge ‘n go, wekkerradios, kabels, mediaplayers enz.